תוצאות 1 עד 20 מ 103

נושא: הכנה לוועדה

Hybrid View

ההודעה הקודמת ההודעה הקודמת   ההודעה הבאה ההודעה הבאה

חוברת הכנה לוועידת הרשיונות

שלום רב...אני מהנדס חשמל- חשמלאי ראשי ואני מעוניין לגשת לוועידה לחשמלאי מהנדס...
    1.אם אין לי ניסיון ממשרד תכנון , אך תכננתי כמה מתקנים קטנים (משרדים וכדומה ...)זה תופס מבחינתם ?
    2.חוץ מידיעת חוק החשמל , יש עוד משהו שצריך לדעת ?
    3.כל כמה זמן נערכים וועידות ?

בכללית עשיתי לא מזמן את קורס חוק החשמל של התאגדות המהנדסים , זה ניראה לכם ממצא מבחינת החומר (למי שמכיר את הקורס ) ?
    וכמובן אני אשמח לקבל את החוברת שכולם מדברים עליה.

וללא קשר ..יש לכם אחלה אתר ופורום

תודה מראש

קובי - מהנדס במרכז רפואי גדול במרכז.

שלום קובי
    לגבי נסיון: רצוי שתביא לוועדה תכנון של מתקני חשמל גדולים , אבל חשוב להם גם שתראה להם שיש לך נסיון בשטח .
    לגבי חוק החשמל הם כמעט ולא שואלים בכלל . הם שואלים לגבי תכנון מתקני חשמל , שאלות מעשיות , מתח גבוהה ועוד ....
    הוועדה לא התכנסה כ-7 חודשים בגלל שאין לה יושב ראש - בעיות בירוקרטיות .
    להערכתי במידה ותגיש את המסמכים כבר מחר תוזמן לוועדה בעוד כשנה . יש להם הרבה מאוד אנשים שמחכים .

בינתיים אני מציע לך תרשם לקורס של אריאל סגל שהוא מרצה מעולה , הקורס שלו יכין אותך בצורה הטובה ביותר לוועדת הרישיונות

בהצלחה

קובי

הכנה לוועדת רישיונות...

תודה על ההתיחסות , לא נכנסתי לפורום כבר הרבה זמן....
    כמו כן אני אשמח לדעת אם יש לך תובנות נוספות בקשר לוועדה - יש לי אחת כזאת בשבוע הבא.

ושוב תודה
    קובי ז

ציטוט נכתב במקור על ידי kobigross צפיה בהודעה
    שלום קובי
    לגבי נסיון: רצוי שתביא לוועדה תכנון של מתקני חשמל גדולים , אבל חשוב להם גם שתראה להם שיש לך נסיון בשטח .
    לגבי חוק החשמל הם כמעט ולא שואלים בכלל . הם שואלים לגבי תכנון מתקני חשמל , שאלות מעשיות , מתח גבוהה ועוד ....
    הוועדה לא התכנסה כ-7 חודשים בגלל שאין לה יושב ראש - בעיות בירוקרטיות .
    להערכתי במידה ותגיש את המסמכים כבר מחר תוזמן לוועדה בעוד כשנה . יש להם הרבה מאוד אנשים שמחכים .

בינתיים אני מציע לך תרשם לקורס של אריאל סגל שהוא מרצה מעולה , הקורס שלו יכין אותך בצורה הטובה ביותר לוועדת הרישיונות

בהצלחה

קובי

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •